STREEPKESFEEST

 
Op zaterdag 14 oktober 2006 had het Streepkesfeest plaats.
 

Johan Verstrepen nam op zaterdag 14 oktober 2006 voor duizenden supporters afscheid van de wielersport. Johan was 17 jaar beroepsrenner en start een nieuw leven als uitbater van een fitnesszaak in Eindhout.

Het afscheid van Johan Verstrepen groeide uit tot een waar volksfeest met duizenden fans. De supporters van de Streep betrokken iedereen bij het Streepkesfeest Wielertoeristen, mountainbikers en ook gewone fietsers namen er aan deel. Het feest typeerde de carrière van een werkwillige renner die zich nooit als een vedette gedroeg.

Het hoogtepunt vormde een criterium van 50 km met in het zog van Johan Verstrepen een hoop mooi Vlaams wielervolk met onder andere Tom Boonen, Marc Wauters (die op zondag 15 oktober 2006 in Zolder afscheid nam van het wielerpubliek), Tom Steels, Kevin Hulsmans, Gert Steegmans, Nick Nuyens, Geert Omloop, Nico Mattan, Geert Verheyen, Wilfried Cretskens en ook al afscheidnemend streekrenner Kurt Van de Wouwer.

"Dit is stoppen met een goed gevoel. Ik wil de renners en de supporters bedanken voor deze prachtige dag", vertelde Johan Verstrepen voor de start.

"Johan is een sociaal mens waarvan ik veel leerde. Spijtig dat hij stopt. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe leven", aldus Tom Boonen.

 

Je mag foto´s voor privé doeleinde kopiëren, dit kan via de imagetoolbar die zichtbaar wordt wanneer u met uw aanwijzer op een foto van de fullscreen fotopagina´s gaat staan.

Klik op de link onderaan de pagina om foto´s van het Streepkesfeest te bekijken.

Om een fullscreen fotoshow van het Streepkesfeest  te bekijken klik op de link hieronder.

Fotoshow Streepkesfeest

De fullscreen pagina´s hebben een uitgebreid rechtermuismenu en een afsluitlink.